henriette.brons's blog

Decemberopbrengst Lush Charity Pot voor Sunny Schools

Soms is samenwerken wel heel bijzonder...  Zoals onze vriendschap met het milieuvriendelijke cosmeticamerk Lush! Wie kent niet de heerlijk geurende winkels met gekleurde zeepjes die er uit zien of je ze zo op zou kunnen eten, alsof je in een snoepwinkel staat.

Zonnige toekomst voor kinderen op Sumba

Sunny Schools: Samen voor zon!

SUNNY SCHOOLS BETREKT LEERLINGEN EN OMGEVING BIJ ZONNE-ENERGIE OP SCHOOL

Tijd voor een andere kijk op mobiliteit

" Niet alleen prettiger, maar ook productiever", een blog over Het Nieuwe Werken door Frank Verlaan:

E-waste inzamelen op 10/10

Volgens ICT Milieu wordt in NL maar 1/3 van het elektronische afval gerecycled. De rest landt bij het gewone afval,  of zelfs helaas illegaal in derde wereldlanden waar de apparatuur zonder bescherming uit elkaar wordt gehaald.

Waddeneiland steunt schone energie voor Indonesisch eiland Sumba

Tussen 3 en 10 oktober voert Texel de campagne 'Wat doe jij uit?' om op het eiland een week lang de meter omlaag te brengen. Speciale aandacht vraagt Texel daarbij voor het eiland Sumba, waar toegang tot energie geen vanzelfsprekendheid is. Twee eilanden verbonden in duurzaamheid!
 

Persbericht 10:10 presenteert:

Wat hebben Science Center NEMO, de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), Texel en de gemeenten Haarlemmermeer en Brummen met elkaar gemeen?

Zonnepanelen tips

Wil je minder afhankelijk zijn van de energiemaatschappijen met hun stijgende prijzen en liever zelf duurzame energie opwekken? Zelfs in ons koude kikkerlandje kan een set zonnepanelen rendabel zijn! 

10 repareer tips van het Repair Cafe

Bij de Repair Café’s in het land kijken ze nergens meer van op. De vrijwilligers komen allerlei soorten reparatie-vragen tegen. Het is voor veel mensen een uitkomst om wat hulp te krijgen bij de reparatie van spullen waar je aan gehecht bent. Niet iedereen is even handig met elektriciteit of handwerken. Toch kun je zelf thuis ook al veel doen. 

Remade Around The World

Remade Around The World
 
Fiets reparatie workshop georganiseerd door 10:10 in Londen

Fiets reparatie workshop georganiseerd door 10:10 in Londen

Syndicate content